Asrael
Zwart, AES Licensed 1.63m

Zortin x Holland x Echo de Thurin 


 

  

DE ZWARTE SPRINGTOPPER VAN DE A.E.S. HENGSTENKEURING 2008

Asrael is een zeer mooie getypeerde hengst die beschikt over drie goed gangen en correct fundament. Hij heeft een zeer sprekend hoofd en veel front. Hij springt met zeer veel vermogen en een extreem goede techniek en bascule. Deze zwarte ,,Springmachine,, heeft een goed karakter en is altijd bereid om te werken.

Asrael's vader Zortin ( Marinier x Millerole xx x Debutant ) liep zelf ZZ springen en Z2 dressuur. Zortin heeft een springindex van boven de 150 punten waarbij hij als ALL-ROUNDER tevens een zeer hoge dressuurindex had. Zortin was zeer geliefd vanwege zijn vererving van goede karakters en werkwilligheid.

Asraelss grootvader Holland is een zoon van de ,,keur,, hengst Concorde ( v. Voltaire pref.). Eddie Mecken bracht Holland uit in de internationale springsport met vele overwinningen. Holland's grootvader is de ,,preferente,, hengst Nimmerdor. Holland was voor meerdere stamboeken goedgekeurd. O.a.: K.W.P.N. Westfalen en Bayern. In de derde generatie vinden we de Selle Fancaise hengst Echo de Thurin ( v. Tigre Rouge ). Deze sterke gebouwde bruine hengst met een formaat van 1.73m. vind je in veel pedigrees van internationale sportpaarden.

ASRAEL IS RÖNTGENOLOGISCH GOEDGEKEURD EN UW VEULEN KRIJGT EEN EUROPEES ERKEND A.E.S. PASPOORT